22 Haziran 2012 Cuma

O uyuşturucu gibidir ♥

Zayn Malik , uyuşturucu gibidir. Birkere bağımlısı oldunuz mu, bırakamazsınız. ♥
Debbie Schlussel, Zayn'e dava açıyor !!! Zayn'e açtığı davada haklı çıkmak için Zayn'e yapılan TT deki Türkiye'yi Terörist ülke ilan ederek ona yapılan küfür ve tehditleri RT yaptı ve bizim TT mizle beraber "Amerika Teröristleri Temizle" şeklinde Tweet'de bulundu !! Bunun yanında Zayn'in ülkeden atılmasıyla beraber görevindende uzaklaştırılmasını sağlamayı hedefliyor !! 


-Kızlar size tavsiyem ona attığınız küfürlü yorumları silin yoksa Zayn'in başına iş açılabilir.

Zayn Gifleri ♥

Bu gifi görenlerin yorumu ;
-Döv beni Zayn, döv beni anaam.. :D

Zayn Gifleri ♥

O uyurken çok sevimli olmuyor mu ? ♥

Zayn dediki ;

Zayn Malik:"Müslümanlık teröristlik değildir!"

Röportajlar

Muhabir: En iyi ses kimin Harry? 
Harry: Zayn. 
Muhabir: En iyi kokan kim Louis? 
Louis: Hmm bu güzel bir soru..Genellikle Zayn.
Muhabir: En kaprisli kim? 
Liam: Zayn.
Muhabir: En iyi kim dans eder?
Zayn: Ben.

Perrie'nin Annesinden Açıklama

Perrie'nin annesi Zayn & Perrie hakkında konuştu.

"Onlar çok güzel bir çift. Ben birbirlerine gerçekten çok iyi yakıştıklarını düşünüyorum." - Debbie Dufty

Milliyet Gazetesi Bizleri Konuştu

İngiliz müzik grubu One Direction üyesi Zayn Malik (18), İslam dini propogandası yapmakla suçlanınca Türk hayranları Twitter üzerinden koruma kampanyası başlattı. Diğer ülkelerdeki hayranların da desteğini alan Türk hayranların açtığı başlık, dün saatlerce Twitter gündeminin ilk sırasında kaldı. Yaklaşık 3.8 milyon takipçisi olan Malik, ABD’li muhafazalar blog yazarı Debbie Schlussel tarafından Twitter’ı cihat ve İslam propogandasına alet ettiği gerekçesiyle ağır bir dille eleştirilince hayranları harekete geçti.

En büyük destek Türklerden
İngiliz ve Pakistan asıllı bir ailenin çocuğu olan Malik için en büyük desteği ise “TurkishDirectionersAreProudOfZaynsReligion” (Türk One Direction Severler Zayn’ın Diniyle Gurur Duyuyor) başlığı altında kampanya başlatan Türk hayranları gösterdi. Hayranları bu kadar kızdıran Schlussel’in Malik’i kastederek kullandığı “Kız çocuklarınızı One Direction müzik grubundan ve yaptıkları müzikten uzak tutun” uyarısı ve Malik’in taktığı poşunun İslami terörün simgesi olduğunu iddia etmesi oldu. Schlussel’in eleştirilerinden Malik’in Arapça dövmeleri, Ramazan ayı hakkındaki paylaşımlarıyla İngilizce Kelime-i Şahadet getirdiği tweetleri de nasibini aldı.

Schlussel’e göre, grup temiz ve melek yüzlü görüntüsünün altında İslam çağrısı yaparak gençleri kandırmayı hedefliyordu. Tüm bu ifadelerin hepsi için ayrı ayrı cevap veren hayranların büyük baskı yaptığı Schlussel, en son ölüm tehdidi aldığını öne sürdü. Türk hayranlarını koruma çemberine aldığı Malik için başlattığı kampanya, diğer ülkelerdeki hayranlarından da gördüğü büyük ilgiyle dün saatler boyunca Twitter’ın dünya gündeminde ilk sırada kaldı.

Kaynak: Milliyet Gazetesi 

Türk Directioners Bu Hakarete Tepkisiz Kalmadı

Zayn'e İslam propagandası suçlaması

İslam karşıtı Amerikalı blogger, One Direction grubu üyelerinden Zayn Malik'i İslam propagandası yapmakla suçlayınca sosyal medya birbirine girdi. Türkiye'deki One Direction hayranlarının tepkisi dünya gündeminde birinci sıraya yerleşti.
One Direction grubu üyelerinden18 yaşındaki Zayn Malik'in İslam ve Cihat propagandası yaptığını söyleyen aşırı sağcı blogger Debbie Schlussel'e tepki çığ gibi büyüyor. Schlussel yazdığı yazıda ebeveynlere çocuklarınızı bu gruptan koruyun çağrısı yaptı.

FOTOĞRAFLARLA MÜSLÜMAN ZAYN MALIK
Schlussel yazdığı yazıda, "Zayn Malik çocuklarınıza İslam'ı empoze ediyor. Ayrıca Arapça dövmeleri var ve sık sık İslami terörizmin resmi kıyafeti olan kefiye (poşuya benzer bir çeşit eşarp) giyiyor" dedi. Malik'in Twitter'da paylaştığı cümlelerden de örnekler veren Schlussel, Malik'in Twitter hesabında yazdığı İngilizce Kelime-i Şahadet için "Müslümanların militan cümlesi" ifadesini kullandı ve aileleri, çocuklarını Zayn Malik ve One Direction grubundan uzak tutmaları için uyardı.

"TÜRK HAYRANLARI ZAYN’IN DİNİYLE GURUR DUYUYOR"

Basında büyük ses getiren olaya One Direction hayranları da sessiz kalmadı. Türkiye'deki One Direction hayranları Twitter'da #TurkishDirectionersAreProudOfZaynsReligion (Türk One Direction hayranları Zayn'ın diniyle gurur duyuyor) başlığıyla 2 gündür Türkiye gündeminin en üstünde yer alıyor. Sert tepkileriyle yabancı basının da dikkatini çeken Türkiye'deki One Direction hayranları, şimdi de başlığı dünya gündeminde ilk sıraya taşıdı.

İngiltere'de The X Factor adlı müzik yarışmasında 3’üncü olduktan sonra dünya çapında büyük üne kavuşan One Direction grubunun üyelerinden Zayn Malik, Pakistanlı bir babanın ve İngiliz bir annenin 4 çocuğundan biri. One Direction grubunun tek Müslüman üyesi olan Malik, henüz konuya ilişkin bir açıklama yapmadı.

Zayn İslam Propagandası Yapmakla Suçlandı

Müslüman olduğu için Amerikalı yazar Debbie Sclussel tarafından eleştirilen One Direction grubunun Zayn Malik'ine Dünyadaki Müslümanlar sahip çıktı. Bu eleştiriye en çok tepki gösteren ise yine herzamanki gibi Türk Directioner'lar oldu. Zayn bu durum karşısında "grur duyuyorum" diye iki kelime ama birçok dile insanlarına kafasına yazılan bir açıklama yaptı. Debbie Schlussel'e tepkiller yağmaya devam ediyor. Ve Müslümanlar Debbie Schlussel'den bir özür bekliyorlar.